NOS EK Voetbal België - Rusland eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal België - Rusland eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Live: België - Rusland (EK voetbal)

NOS EK Voetbal België - Rusland eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf 20:25 uur de voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van België - Rusland vanuit St. Petersburg in Rusland. FavorietenBelgië staat al bijna drie jaar bovenaan de FIFA-wereldranglijst, maar wist nog geen toernooi te winnen. De ploeg met veel ervaring wordt nu opnieuw tot de favorieten gerekend. KwartfinaleOp het vorige EK was de kwartfinale voor België het eindstation na verlies tegen Wales. Ook Rusland ervoer toen de kracht van de Welshmen. Het werd 3-0 in de groepsfase. Verder dan één punt en uitschakeling na de pouleduels kwam Rusland niet. Groep BBelgië en Rusland zitten in Groep B met Denemarken en Finland, die eerder op de zaterdagavond om 18:00 uur tegen elkaar spelen. Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf 20:25 uur de voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van België - Rusland vanuit St. Petersburg in Rusland.

Favorieten
België staat al bijna drie jaar bovenaan de FIFA-wereldranglijst, maar wist nog geen toernooi te winnen. De ploeg met veel ervaring wordt nu opnieuw tot de favorieten gerekend.

Kwartfinale
Op het vorige EK was de kwartfinale voor België het eindstation na verlies tegen Wales. Ook Rusland ervoer toen de kracht van de Welshmen. Het werd 3-0 in de groepsfase. Verder dan één punt en uitschakeling na de pouleduels kwam Rusland niet.

Groep B
België en Rusland zitten in Groep B met Denemarken en Finland, die eerder op de zaterdagavond om 18:00 uur tegen elkaar spelen.

Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op NOS EK Voetbal België - Rusland eerste helft of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier