Wim Kieft in De Oranjezomer: "We moeten gewoon 4-3-3 gaan spelen"

Wim Kieft in De Oranjezomer: "We moeten gewoon 4-3-3 gaan spelen"

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van vrijdag 11 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van vrijdag terugkijken bij Gids.tv.

Wim Kieft in <em>De Oranjezomer</em>: &quot;We moeten gewoon 4-3-3 gaan spelen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van vrijdag 11 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van vrijdag terugkijken bij Gids.tv. Wim Kieft is van mening dat het Nederlands elftal tijdens het EK 'gewoon' 4-3-3 moet gaan spelen. Dat liet hij eerder al weten aan De Telegraaf, maar nu wordt hij nog even aan de tand gevoeld door Wilfred Genee. "Zo spelen we toch altijd? Dat doen we al sinds 1974 en we hebben er de spelers voor." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Wim Kieft is van mening dat het Nederlands elftal tijdens het EK 'gewoon' 4-3-3 moet gaan spelen. Dat liet hij eerder al weten aan De Telegraaf, maar nu wordt hij nog even aan de tand gevoeld door Wilfred Genee. "Zo spelen we toch altijd? Dat doen we al sinds 1974 en we hebben er de spelers voor."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wim Kieft in De Oranjezomer: "We moeten gewoon 4-3-3 gaan spelen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier