De Oranjezomer gemist? Johan Derksen: "Albert Heijn is een hele slechte verliezer"

De Oranjezomer gemist? Johan Derksen: "Albert Heijn is een hele slechte verliezer"

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van vrijdag 11 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van vrijdag terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? Johan Derksen: &quot;Albert Heijn is een hele slechte verliezer&quot; Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van vrijdag 11 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van vrijdag terugkijken bij Gids.tv. Zoals we weten hebben de heren van Veronica Inside, en nu dus De Oranjezomer, overal een mening over. De supermarktoorlog tussen Jumbo en Albert Heijn laaide de afgelopen week op, nadat de KNVB bezwaar maakte tegen de reclame van Jumbo. Volgens Johan Derksen zit Albert Heijn hierachter: "De reclame van de Jumbo is gewoon de beste, en Albert Heijn is een slechte verliezer." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Zoals we weten hebben de heren van Veronica Inside, en nu dus De Oranjezomer, overal een mening over. De supermarktoorlog tussen Jumbo en Albert Heijn laaide de afgelopen week op, nadat de KNVB bezwaar maakte tegen de reclame van Jumbo. Volgens Johan Derksen zit Albert Heijn hierachter: "De reclame van de Jumbo is gewoon de beste, en Albert Heijn is een slechte verliezer."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? Johan Derksen: "Albert Heijn is een hele slechte verliezer" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier