Johan Derksen onderbreekt Toto-voorspelling De Oranjezomer: "Of ga ik nu van de hak op de tak?"

Johan Derksen onderbreekt Toto-voorspelling De Oranjezomer: "Of ga ik nu van de hak op de tak?"

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van vrijdag 11 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van vrijdag terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen onderbreekt <em>Toto</em>-voorspelling <em>De Oranjezomer</em>: &quot;Of ga ik nu van de hak op de tak?&quot; Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van vrijdag 11 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van vrijdag terugkijken bij Gids.tv. Tijdens de Toto-voorspelling onderbrak Johan Derksen gisteravond de uitzending om een verhaal af te steken over "die verschrikkelijke Poetin". "Of ga ik van de hak op de tak?" Vervolgens wordt de kwestie rondom de shirts van Oekraïne uitgebreid besproken, en daarna wordt de Toto weer hervat. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Tijdens de Toto-voorspelling onderbrak Johan Derksen gisteravond de uitzending om een verhaal af te steken over "die verschrikkelijke Poetin". "Of ga ik van de hak op de tak?" Vervolgens wordt de kwestie rondom de shirts van Oekraïne uitgebreid besproken, en daarna wordt de Toto weer hervat.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen onderbreekt Toto-voorspelling De Oranjezomer: "Of ga ik nu van de hak op de tak?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier