Mooie beelden: langste regenboogfietspad ter wereld geopend in Utrecht

Mooie beelden: langste regenboogfietspad ter wereld geopend in Utrecht

Mooie beelden: langste <em>regenboogfietspad</em> ter wereld geopend in Utrecht In Utrecht is een fietspad geopend in de kleuren van de regenboog. Het pad is zo'n 570 meter lang en daarmee het langste regenboogfietspad van de wereld. Het pad is gemaakt omdat juni de Pride-maand is. Voorbijgangers zijn erg enthousiast: "Ik fleur er helemaal van op. Als je hier langs fietst, denk je: je mag er zijn." Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven. Bekijk ook Organisatie van Navalny verboden door Russische rechter (video) Bekijk deze video » Video: zonsverduistering op veel plekken in Nederland te zien Bekijk deze video » Video: kinderen krijgen les over drank, drugs en criminelen Bekijk deze video »
Nieuws :
Mooie beelden: langste regenboogfietspad ter wereld geopend in Utrecht

In Utrecht is een fietspad geopend in de kleuren van de regenboog. Het pad is zo'n 570 meter lang en daarmee het langste regenboogfietspad van de wereld. Het pad is gemaakt omdat juni de Pride-maand is. Voorbijgangers zijn erg enthousiast: "Ik fleur er helemaal van op. Als je hier langs fietst, denk je: je mag er zijn."

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mooie beelden: langste regenboogfietspad ter wereld geopend in Utrecht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier