Jaïr Ferwerda bevraagt Wopke Hoekstra over Omtzigt: "Daar ga ik echt niet op reageren"

Jaïr Ferwerda bevraagt Wopke Hoekstra over Omtzigt: "Daar ga ik echt niet op reageren"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 11 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 11 juni terugkijken bij Gids.tv.

Jaïr Ferwerda bevraagt <em>Wopke Hoekstra</em> over Omtzigt: &quot;Daar ga ik echt niet op reageren&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 11 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 11 juni terugkijken bij Gids.tv. De crisis bij het CDA houdt maar niet op. Verslaggever Jaïr Ferwerda was in Den Haag om de politieke kopstukken te vragen naar hun mening over de vernietigende memo van Pieter Omtzigt. De kaken bleven bij de meesten stijf op elkaar. Vooral Wopke Hoekstra wilde niet veel loslaten: "Daar ga ik echt niet op reageren." Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jaïr Ferwerda bevraagt Wopke Hoekstra over Omtzigt: "Daar ga ik echt niet op reageren"

De crisis bij het CDA houdt maar niet op. Verslaggever Jaïr Ferwerda was in Den Haag om de politieke kopstukken te vragen naar hun mening over de vernietigende memo van Pieter Omtzigt. De kaken bleven bij de meesten stijf op elkaar. Vooral Wopke Hoekstra wilde niet veel loslaten: "Daar ga ik echt niet op reageren."

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jaïr Ferwerda bevraagt Wopke Hoekstra over Omtzigt: "Daar ga ik echt niet op reageren" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV