Humberto: Youp van 't Hek en Janne Schra zingen Er Is Altijd Wel Een Meisje

Humberto: Youp van 't Hek en Janne Schra zingen Er Is Altijd Wel Een Meisje

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 11 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 11 juni terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em>: Youp van 't Hek en Janne Schra zingen <em>Er Is Altijd Wel Een Meisje</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 11 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 11 juni terugkijken bij Gids.tv. Youp van 't Hek en Janne Schra zingen Er Is Altijd Wel Een Meisje tijdens de uitzending van Humberto. Ze worden begeleid door Ton Scherpenzeel op de toetsen en Rens van der Zalm op de accordeon. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto: Youp van 't Hek en Janne Schra zingen Er Is Altijd Wel Een Meisje

Youp van 't Hek en Janne Schra zingen Er Is Altijd Wel Een Meisje tijdens de uitzending van Humberto. Ze worden begeleid door Ton Scherpenzeel op de toetsen en Rens van der Zalm op de accordeon.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Humberto: Youp van 't Hek en Janne Schra zingen Er Is Altijd Wel Een Meisje of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier