Gijs Rademaker peilt oranjegevoel bij Humberto: "Twee procent denkt dat Nederland EK wint"

Gijs Rademaker peilt oranjegevoel bij Humberto: "Twee procent denkt dat Nederland EK wint"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 11 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 11 juni terugkijken bij Gids.tv.

Gijs Rademaker peilt oranjegevoel bij <em>Humberto</em>: &quot;Twee procent denkt dat Nederland EK wint&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 11 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 11 juni terugkijken bij Gids.tv. Zondag start voor het Nederlands elftal het toernooi met de wedstrijd tegen Oekraïne in de Johan Cruijff ArenA. Hoe leeft het EK in Nederland? Zitten we zondag weer massaal voor de buis? En hoe zien wij de kansen van Oranje? Opiniepeiler Gijs Rademaker heeft de antwoorden. Hij peilde de stemming in het land: "Twee procent denkt dat Nederland het EK wint." Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Gijs Rademaker peilt oranjegevoel bij Humberto: "Twee procent denkt dat Nederland EK wint"

Zondag start voor het Nederlands elftal het toernooi met de wedstrijd tegen Oekraïne in de Johan Cruijff ArenA. Hoe leeft het EK in Nederland? Zitten we zondag weer massaal voor de buis? En hoe zien wij de kansen van Oranje? Opiniepeiler Gijs Rademaker heeft de antwoorden. Hij peilde de stemming in het land: "Twee procent denkt dat Nederland het EK wint."

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gijs Rademaker peilt oranjegevoel bij Humberto: "Twee procent denkt dat Nederland EK wint" of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier