Humberto: Danny Vera deed 'per ongeluk' mee aan alternatief Songfestival

Humberto: Danny Vera deed 'per ongeluk' mee aan alternatief Songfestival

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 11 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 11 juni terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em>: Danny Vera deed 'per ongeluk' mee aan <em>alternatief Songfestival</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 11 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 11 juni terugkijken bij Gids.tv. Danny Vera is niet lang geleden vader geworden en stond op nummer 1 in de Top2000. Het gaat goed met hem. Hij wil weer optreden op festivals én hij heeft nieuwe muziek. En daarmee komt hij soms op rare plekken. Zo deed hij mee aan het Alternatieve Free Songfestival. En hij werd tweede. "Ideetje van mijn Duitse platenlabel. Wist ik veel." Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto: Danny Vera deed 'per ongeluk' mee aan alternatief Songfestival

Danny Vera is niet lang geleden vader geworden en stond op nummer 1 in de Top2000. Het gaat goed met hem. Hij wil weer optreden op festivals én hij heeft nieuwe muziek. En daarmee komt hij soms op rare plekken. Zo deed hij mee aan het Alternatieve Free Songfestival. En hij werd tweede. "Ideetje van mijn Duitse platenlabel. Wist ik veel."

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Humberto: Danny Vera deed 'per ongeluk' mee aan alternatief Songfestival of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier