Hart van Nederland: omwonenden reageren geschokt op tragisch ongeluk met tuktuk in Kesteren

Hart van Nederland: omwonenden reageren geschokt op tragisch ongeluk met tuktuk in Kesteren

Een tragisch ongeluk met een tuktuk in Kesteren laat buurtbewoners geschokt achter. De tuktuk reed gisteren van een dijk de berm in, hierdoor overleed een van de inzittenden. Omwonenden reageren op het tragische ongeluk: "Misschien te hard gereden, maar het maakt niet uit hoe het is gebeurd, het is te triest voor woorden."

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

<em>Hart van Nederland</em>: omwonenden reageren geschokt op tragisch ongeluk met tuktuk in <em>Kesteren</em> Een tragisch ongeluk met een tuktuk in Kesteren laat buurtbewoners geschokt achter. De tuktuk reed gisteren van een dijk de berm in, hierdoor overleed een van de inzittenden. Omwonenden reageren op het tragische ongeluk: "Misschien te hard gereden, maar het maakt niet uit hoe het is gebeurd, het is te triest voor woorden." Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Ooggetuige Herman van Oost over ongeluk Borger: "Leek wel een aardbeving!" (video) Bekijk deze video » Video: ongeval N34 rukt gezin uit elkaar in Gramsbergen Bekijk deze video » Heftig verkeersongeval zorgt voor twee doden in Bloemendaal (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: omwonenden reageren geschokt op tragisch ongeluk met tuktuk in Kesteren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier