Zien: oranjefans hebben speciale boodschap voor Frank de Boer

Zien: oranjefans hebben speciale boodschap voor Frank de Boer

Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden).

Morgen is het zover, Nederland speelt dan de eerste EK-wedstrijd tegen Oekraïne. Oranjefans willen wel wat inspraak op de manier van spelen en hebben om die reden een speciale boodschap voor bondscoach Frank de Boer die ze met een vliegtuigje langsbrengen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

Zien: <em>oranjefans</em> hebben speciale boodschap voor <em>Frank de Boer</em> Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden). Morgen is het zover, Nederland speelt dan de eerste EK-wedstrijd tegen Oekraïne. Oranjefans willen wel wat inspraak op de manier van spelen en hebben om die reden een speciale boodschap voor bondscoach Frank de Boer die ze met een vliegtuigje langsbrengen. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Frank de Boer & Frenkie de Jong tijdens persconferentie over oefenduel Georgië Bekijk deze video » Zien: Theo Janssen zou deze 11 namen opstellen voor het EK 2021 (Veronica Inside) Bekijk deze video » Video: Via deze route bereikt Oranje de finale van het EK 2021 Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: oranjefans hebben speciale boodschap voor Frank de Boer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier