Zien: Queen Elizabeth snijdt taart aan met zwaard

Zien: Queen Elizabeth snijdt taart aan met zwaard

Aan Queen Elizabeth de eer om een taart aan te snijden, maar dat doen royals natuurlijk niet met een doodgewoon mes. De Briste koningin pakt er een zwaard bij om de taart mee aan te snijden. Het gaat echter niet van een leien dakje, dat moet een bot zwaard zijn geweest.

Bekijk de video van NOS hieronder.

Zien: <em>Queen Elizabeth</em> snijdt taart aan met <em>zwaard</em> Aan Queen Elizabeth de eer om een taart aan te snijden, maar dat doen royals natuurlijk niet met een doodgewoon mes. De Briste koningin pakt er een zwaard bij om de taart mee aan te snijden. Het gaat echter niet van een leien dakje, dat moet een bot zwaard zijn geweest. Bekijk de video van NOS hieronder. Bekijk ook Woensdag in de 5 Uur Show: verjaardag Queen Elizabeth & jubileum Studio 100 Bekijk deze video » Sobere verjaardag voor Queen Elizabeth: "Officiële rouwperiode van twee weken" Bekijk deze video » Video: Queen Elizabeth opent Britse parlementaire jaar met toespraak Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Queen Elizabeth snijdt taart aan met zwaard of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier