Samenvatting Rafael Nadal - Novak Djokovic (halve finale Roland Garros)

Samenvatting Rafael Nadal - Novak Djokovic (halve finale Roland Garros)

Samenvatting <em>Rafael Nadal - Novak Djokovic</em> (halve finale Roland Garros) Tijdens de halve finale van de Roland Garros competitie spelen Rafael Nadal en Novak Djokovic tegen elkaar voor een plekje in de finale. Het is Nadal die de overhand neemt in de wedstrijd en wint van Djokovic met 3-6, 6-3, 7-6 (4) en 6-2. Bekijk de samenvatting van Rafael Nadal - Novak Djokovic hierboven. Bekijk ook Samenvatting Rafael Nadal - Novak Djokovic (finale ATP Rome) Bekijk deze video » Samenvatting Novak Djokovic - Matteo Berrettini (Roland Garros) Bekijk deze video » Halve finale Roland Garros: Djokovic blikt vooruit op partij tegen Nadal (video) Bekijk deze video »
Tennis :
Samenvatting Rafael Nadal - Novak Djokovic (halve finale Roland Garros)

Tijdens de halve finale van de Roland Garros competitie spelen Rafael Nadal en Novak Djokovic tegen elkaar voor een plekje in de finale. Het is Nadal die de overhand neemt in de wedstrijd en wint van Djokovic met 3-6, 6-3, 7-6 (4) en 6-2.

Bekijk de samenvatting van Rafael Nadal - Novak Djokovic hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Rafael Nadal - Novak Djokovic (halve finale Roland Garros) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier