Frank de Boer maakt in persconferentie bekend welke keeper speelt tijdens EK

Frank de Boer maakt in persconferentie bekend welke keeper speelt tijdens EK

Zondag 13 juni is het zover, Nederland speelt de eerste EK-wedstrijd. De Nederlandse voetballers spelen tegen Oekraïne in eigen land. Frank de Boer en aanvoerder Wijnaldum blikken vooruit op de wedstrijd. Ook maakt de Boer bekend voor welke keeper hij heeft gekozen.

Frank de Boer maakt in <em>persconferentie</em> bekend welke keeper speelt tijdens <em>EK</em> Zondag 13 juni is het zover, Nederland speelt de eerste EK-wedstrijd. De Nederlandse voetballers spelen tegen Oekraïne in eigen land. Frank de Boer en aanvoerder Wijnaldum blikken vooruit op de wedstrijd. Ook maakt de Boer bekend voor welke keeper hij heeft gekozen. Eerste keeperHet bleef nog even spannend voor welke keeper Frank de Boer zou gaan kiezen, maar uiteindelijk heeft hij Maarten Stekelenburg gekozen als eerste keeper: "Het is een moeilijke keuze geweest, maar uiteindelijk is het mijn gevoel geweest." Bekijk de persconferentie van Frank de Boer en aanvoerder Georginio Wijnaldum hierboven. Bekijk ook Zien: Theo Janssen zou deze 11 namen opstellen voor het EK 2021 (Veronica Inside) Bekijk deze video » Video: Via deze route bereikt Oranje de finale van het EK 2021 Bekijk deze video » Zien: oranjefans hebben speciale boodschap voor Frank de Boer Bekijk deze video »
Voetbal :
Frank de Boer maakt in persconferentie bekend welke keeper speelt tijdens EK

Eerste keeper
Het bleef nog even spannend voor welke keeper Frank de Boer zou gaan kiezen, maar uiteindelijk heeft hij Maarten Stekelenburg gekozen als eerste keeper: "Het is een moeilijke keuze geweest, maar uiteindelijk is het mijn gevoel geweest."

Bekijk de persconferentie van Frank de Boer en aanvoerder Georginio Wijnaldum hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Frank de Boer maakt in persconferentie bekend welke keeper speelt tijdens EK of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier