Zien: Pieter Omtzigt laat in statement weten lidmaatschap CDA op te zeggen

Zien: Pieter Omtzigt laat in statement weten lidmaatschap CDA op te zeggen

Hij domineert momenteel het nieuws, Pieter Omtzigt. De gelekte memo heeft heel wat stof doen opwaaien. Omtzigt zou de komende tijd rust nemen, maar daar is hij nog niet aan toegekomen. Vandaag (12 juni) komt hij met een statement waarin hij vertelt te stoppen bij het CDA.

Bekijk het statement hieronder.

Lidmaatschap
Pieter Omtzigt laat weten dat het gelekte stuk intern had moeten blijven en dat het voor hem moeilijk wordt om binnen het CDA te blijven functioneren. Om die reden zegt Omtzigt zijn lidmaatschap op. "Ik geef geen interviews en zal echt rust nemen", schrijft hij. Ook bedankt hij de partij en wenst hij de partij alle goeds toe in de toekomst.

Bekijk de video van de reacties op de uitgelekte memo hieronder.

Zien: <em>Pieter Omtzigt</em> laat in statement weten lidmaatschap <em>CDA</em> op te zeggen Hij domineert momenteel het nieuws, Pieter Omtzigt. De gelekte memo heeft heel wat stof doen opwaaien. Omtzigt zou de komende tijd rust nemen, maar daar is hij nog niet aan toegekomen. Vandaag (12 juni) komt hij met een statement waarin hij vertelt te stoppen bij het CDA. Bekijk het statement hieronder. LidmaatschapPieter Omtzigt laat weten dat het gelekte stuk intern had moeten blijven en dat het voor hem moeilijk wordt om binnen het CDA te blijven functioneren. Om die reden zegt Omtzigt zijn lidmaatschap op. "Ik geef geen interviews en zal echt rust nemen", schrijft hij. Ook bedankt hij de partij en wenst hij de partij alle goeds toe in de toekomst. Bekijk de video van de reacties op de uitgelekte memo hieronder. Bekijk ook Mona Keijzer in Humberto over Pieter Omtzigt: "Had gehoopt dat hij wat meer rust zou nemen" Bekijk deze video » Humberto: geïrriteerde Youp van 't Hek en Mona Keijzer in discussie over Sywert van Lienden Bekijk deze video » Video: Hugo de Jonge over memo Omtzigt: "Gaat ook veel over Omtzigt zelf" Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Pieter Omtzigt laat in statement weten lidmaatschap CDA op te zeggen


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Pieter Omtzigt laat in statement weten lidmaatschap CDA op te zeggen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier