Video: Frank de Boer reageert op actie vliegtuig: "Bedankt voor de tip, het blijft 3-5-2"

Video: Frank de Boer reageert op actie vliegtuig: "Bedankt voor de tip, het blijft 3-5-2"

Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden).

Een ludieke actie van oranjefans komt bIj Frank de Boer en Wijnaldum terecht. Bij die actie heeft een groep fans een vliegtuig gehuurd en hun mening duidelijk gemaakt wat betreft de wijze van spelen voor Oranje. Frank de Boer reageert: "Ik heb ook een vliegtuigje gehuurd, bedankt voor de tip maar het blijft 3-5-2."

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

Video: <em>Frank de Boer</em> reageert op actie <em>vliegtuig</em>: &quot;Bedankt voor de tip, het blijft 3-5-2&quot; Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden). Een ludieke actie van oranjefans komt bIj Frank de Boer en Wijnaldum terecht. Bij die actie heeft een groep fans een vliegtuig gehuurd en hun mening duidelijk gemaakt wat betreft de wijze van spelen voor Oranje. Frank de Boer reageert: "Ik heb ook een vliegtuigje gehuurd, bedankt voor de tip maar het blijft 3-5-2." Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Video: vijfduizend fans van Oranje konden geluk niet op tijdens wedstrijd Nederland - Letland Bekijk deze video » Zien: oranjefans hebben speciale boodschap voor Frank de Boer Bekijk deze video » Hart van Nederland: kinderen moedigen Oranje aan bij laatste training voor EK Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Frank de Boer reageert op actie vliegtuig: "Bedankt voor de tip, het blijft 3-5-2" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier