Video: moeder Cora over jeugd Memphis Depay: "Viel een beetje buiten de boot"

Video: moeder Cora over jeugd Memphis Depay: "Viel een beetje buiten de boot"

Memphis Depay moet morgen (13 juni) tijdens de wedstrijd Nederland - Oekraïne voor de doelpunten gaan zorgen. Zijn moeder Cora vertelt wat meer over kleine Memphis die het af en toe moeilijk had tijdens zijn jeugd: "Hij viel een beetje buiten de boot." Op het moment dat Memphis op het veld was, kon hij alles loslaten. Het was dan ook geen verrassing voor moeder Cora dat hij voetballer zou worden: "Ik heb het altijd gedacht."

Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder.

Video: moeder Cora over jeugd <em>Memphis Depay</em>: &quot;Viel een beetje buiten de boot&quot; Memphis Depay moet morgen (13 juni) tijdens de wedstrijd Nederland - Oekraïne voor de doelpunten gaan zorgen. Zijn moeder Cora vertelt wat meer over kleine Memphis die het af en toe moeilijk had tijdens zijn jeugd: "Hij viel een beetje buiten de boot." Op het moment dat Memphis op het veld was, kon hij alles loslaten. Het was dan ook geen verrassing voor moeder Cora dat hij voetballer zou worden: "Ik heb het altijd gedacht." Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Nederland - Schotland: 2-2 door Memphis Depay Bekijk deze video » Nederland - Georgië: 1-0 door Memphis Depay Bekijk deze video » Video: Frenkie de Jong stuurt Memphis Depay het bos in tijdens training Oranje Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: moeder Cora over jeugd Memphis Depay: "Viel een beetje buiten de boot"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: moeder Cora over jeugd Memphis Depay: "Viel een beetje buiten de boot" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier