Anita Meyer begrijpt niets van Ik Hou Van Holland-spel: "Oh zei ik dat? Wat stom!"

Anita Meyer begrijpt niets van Ik Hou Van Holland-spel: "Oh zei ik dat? Wat stom!"

Het gevreesde ja/nee spel komt natuurlijke iedere aflevering weer voorbij bij Ik Hou Van Holland. Anita Meyer is de gelukkige en mag plaatsnemen op de stoel. Ze begint goed, maar eenmaal in het spel snapt de zangeres er niets meer van: "Oh zei ik dat? Wat stom zeg."

Bekijk het fragment hieronder. Ik Hou Van Holland is vanavond te zien om 20:30 op SBS6. Je kunt elke aflevering van Ik Hou Van Holland terugkijken bij Gids.tv.

<em>Anita Meyer</em> begrijpt niets van <em>Ik Hou Van Holland</em>-spel: &quot;Oh zei ik dat? Wat stom!&quot; Het gevreesde ja/nee spel komt natuurlijke iedere aflevering weer voorbij bij Ik Hou Van Holland. Anita Meyer is de gelukkige en mag plaatsnemen op de stoel. Ze begint goed, maar eenmaal in het spel snapt de zangeres er niets meer van: "Oh zei ik dat? Wat stom zeg." Bekijk het fragment hieronder. Ik Hou Van Holland is vanavond te zien om 20:30 op SBS6. Je kunt elke aflevering van Ik Hou Van Holland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ik Hou Van Holland: 25 Jaar SBS6: bekijk het hysterische verjaardagsspel Bekijk deze video » Marble Mania: onwijs spannende strijd tussen Nick en Simon op de Ik hou van Holland baan Bekijk deze video » Ik Hou Van Holland: Patrick Martens is niet zo goed in dit spelletje Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Anita Meyer begrijpt niets van Ik Hou Van Holland-spel: "Oh zei ik dat? Wat stom!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier