Bekijk de trailer: De Marathon zondag 13 juni weer te zien op Comedy Central

Bekijk de trailer: De Marathon zondag 13 juni weer te zien op Comedy Central

De comedyfilm die in 2012 uitkwam over de Rotterdamse vrienden Gerard, Leo, Kees en Nico, is zondag 13 juni weer op de buis te bewonderen. Het viertal komt op het briljante idee om mee te doen aan de marathon van Rotterdam om geld op te halen voor de garage waar de mannen de kost mee verdienen. Halen de mannen de finish?

Bekijk de trailer van De Marathon hieronder. De Marathon is 13 juni om 20:30 te zien op Comedy Central

Bekijk de trailer: <em>De Marathon</em> zondag 13 juni weer te zien op <em>Comedy Central</em> De comedyfilm die in 2012 uitkwam over de Rotterdamse vrienden Gerard, Leo, Kees en Nico, is zondag 13 juni weer op de buis te bewonderen. Het viertal komt op het briljante idee om mee te doen aan de marathon van Rotterdam om geld op te halen voor de garage waar de mannen de kost mee verdienen. Halen de mannen de finish? Bekijk de trailer van De Marathon hieronder. De Marathon is 13 juni om 20:30 te zien op Comedy Central Bekijk ook Kenneth Kipkemoi wint Marathon van Rotterdam Bekijk deze video » Marathon van Rotterdam: Hardlopers lopen toch stukje ondanks coronavirus Bekijk deze video » Jinek gemist? Het Sloopteam over marathon van Rotterdam (video) Bekijk deze video »
Kijktip :
Bekijk de trailer: De Marathon zondag 13 juni weer te zien op Comedy Central


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de trailer: De Marathon zondag 13 juni weer te zien op Comedy Central of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV