EenVandaag gemist? Wat betekent vertrek Pieter Omtzigt voor het CDA?

EenVandaag gemist? Wat betekent vertrek Pieter Omtzigt voor het CDA?

Hierboven zie je een fragment uit EenVandaag. Je kunt de volledige uitzending van EenVandaag terugkijken op Gids.tv.

<em>EenVandaag</em> gemist? Wat betekent vertrek <em>Pieter Omtzigt</em> voor het CDA? Hierboven zie je een fragment uit EenVandaag. Je kunt de volledige uitzending van EenVandaag terugkijken op Gids.tv. Pieter Omtzigt heeft zijn lidmaatschap van het CDA opgezegd. Dat meldt hij vanmiddag zelf via Twitter. Wat betekent dat voor het CDA? Interim-partijvoorzitter Marnix van Rij zegt dat dit niet de uitkomst is die hij voor ogen had: "We moeten Pieter nu echt de rust gunnen." Bekijk de video van EenVandaag hierboven. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van EenVandaag terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Mona Keijzer in Humberto over Pieter Omtzigt: "Had gehoopt dat hij wat meer rust zou nemen" Bekijk deze video » Zien: Pieter Omtzigt laat in statement weten lidmaatschap CDA op te zeggen Bekijk deze video »
Politiek :
EenVandaag gemist? Wat betekent vertrek Pieter Omtzigt voor het CDA?

Pieter Omtzigt heeft zijn lidmaatschap van het CDA opgezegd. Dat meldt hij vanmiddag zelf via Twitter. Wat betekent dat voor het CDA? Interim-partijvoorzitter Marnix van Rij zegt dat dit niet de uitkomst is die hij voor ogen had: "We moeten Pieter nu echt de rust gunnen."

Bekijk de video van EenVandaag hierboven. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van EenVandaag terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op EenVandaag gemist? Wat betekent vertrek Pieter Omtzigt voor het CDA? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier