De Oranjezomer gemist? Arts Casper van Eijck over situatie Christian Eriksen

De Oranjezomer gemist? Arts Casper van Eijck over situatie Christian Eriksen

De hele voetbalwereld werd opgeschrikt door de vreselijke beelden uit Kopenhagen, waar middenvelder Christian Eriksen neerviel en gereanimeerd moest worden.

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van . Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? Arts <em>Casper van Eijck</em> over situatie <em>Christian Eriksen</em> De hele voetbalwereld werd opgeschrikt door de vreselijke beelden uit Kopenhagen, waar middenvelder Christian Eriksen neerviel en gereanimeerd moest worden. Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van . Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Hartproblemen door coronaBij De Oranjezomer bellen de heren arts Casper van Eijck: "We weten dat jonge sporters die corona hebben gehad, ook hartproblemen kunnen ontwikkelen. Het is geen kinderziekte natuurlijk, die corona." SaturatiemeterCasper was opgelucht toen hij de foto van persbureau Reuters zag: "Hij droeg een saturatiemeter, wat betekent dat zijn hart weer klopt. Een grote pluim voor de organisatie in het stadion." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. HEFTIGE BEELDEN: Christian Eriksen valt neer tijdens EK-duel Denemarken - Finland Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hartproblemen door corona
Bij De Oranjezomer bellen de heren arts Casper van Eijck: "We weten dat jonge sporters die corona hebben gehad, ook hartproblemen kunnen ontwikkelen. Het is geen kinderziekte natuurlijk, die corona."

Saturatiemeter
Casper was opgelucht toen hij de foto van persbureau Reuters zag: "Hij droeg een saturatiemeter, wat betekent dat zijn hart weer klopt. Een grote pluim voor de organisatie in het stadion."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? Arts Casper van Eijck over situatie Christian Eriksen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier