Willem Engel reageert op gebeurtenissen Christian Eriksen: "Direct stoppen met injecteren"

Willem Engel reageert op gebeurtenissen Christian Eriksen: "Direct stoppen met injecteren"

Willem Engel heeft gereageerd op de gebeurtenissen op het veld in Kopenhagen, waarbij Christian Eriksen tijdens de EK-wedstrijd tegen Finland neerstortte. Hij stelt dat "direct gestopt moet worden met injecties", waarmee hij de coronavaccinaties bedoeld.

Op Twitter gaat het na de tweet los. Verschillende bekende Twitteraars, waaronder Marc van Ranst en Humberto Tan, roepen op Engel te rapporteren en blokkeren. Veel Twitteraars hebben dat inmiddels gedaan.

Ook bij De Oranjezomer werd op de tweet gereageerd. Bekijk de reactie hieronder.

<em>Willem Engel</em> reageert op gebeurtenissen Christian Eriksen: &quot;Direct stoppen met injecteren&quot; Willem Engel heeft gereageerd op de gebeurtenissen op het veld in Kopenhagen, waarbij Christian Eriksen tijdens de EK-wedstrijd tegen Finland neerstortte. Hij stelt dat "direct gestopt moet worden met injecties", waarmee hij de coronavaccinaties bedoeld. Op Twitter gaat het na de tweet los. Verschillende bekende Twitteraars, waaronder Marc van Ranst en Humberto Tan, roepen op Engel te rapporteren en blokkeren. Veel Twitteraars hebben dat inmiddels gedaan. Ook bij De Oranjezomer werd op de tweet gereageerd. Bekijk de reactie hieronder.
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier