De Oranjezomer gemist? Vriendin Thomas Lam reageert op gebeurtenissen Kopenhagen

De Oranjezomer gemist? Vriendin Thomas Lam reageert op gebeurtenissen Kopenhagen

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van zaterdag 12 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? Vriendin <em>Thomas Lam</em> reageert op gebeurtenissen Kopenhagen Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van zaterdag 12 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Thomas Lam en zijn vriendin Pommeline zaten in het stadion. De ernst van de situatie kwam goed door in het stadion: "Ze waren er eigenlijk heel snel bij. Ze zijn meteen overgegaan tot reanimeren, toen werd het ons wel duidelijk." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Thomas Lam en zijn vriendin Pommeline zaten in het stadion. De ernst van de situatie kwam goed door in het stadion: "Ze waren er eigenlijk heel snel bij. Ze zijn meteen overgegaan tot reanimeren, toen werd het ons wel duidelijk."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? Vriendin Thomas Lam reageert op gebeurtenissen Kopenhagen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier