NOS EK Voetbal Engeland - Kroatië eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal Engeland - Kroatië eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Live: Engeland - Kroatië (EK voetbal)

NOS EK Voetbal Engeland - Kroatië eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf 14:30 uur de voorbeschouwing en om 15:00 uur live verslag van Engeland - Kroatië vanuit het Wembley Stadion in Londen. Halve finale WKDrie jaar geleden stonden beide ploegen tegenover elkaar in de halve finale van het WK voetbal in Rusland. Na verlenging schakelden de Kroaten het team van Engeland uit. Groep DNu lijken de Engelsen favoriet. Met een talentvolle ploeg zitten ze in een groep met naast Kroatië ook Schotland en Tsjechië. Op het oog perfect om in het toernooi te groeien. Het andere duel in Groep D is maandagmiddag om 15:00 uur. Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf 14:30 uur de voorbeschouwing en om 15:00 uur live verslag van Engeland - Kroatië vanuit het Wembley Stadion in Londen.

Halve finale WK
Drie jaar geleden stonden beide ploegen tegenover elkaar in de halve finale van het WK voetbal in Rusland. Na verlenging schakelden de Kroaten het team van Engeland uit.

Groep D
Nu lijken de Engelsen favoriet. Met een talentvolle ploeg zitten ze in een groep met naast Kroatië ook Schotland en Tsjechië. Op het oog perfect om in het toernooi te groeien. Het andere duel in Groep D is maandagmiddag om 15:00 uur.

Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op NOS EK Voetbal Engeland - Kroatië eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier