NOS EK Voetbal Nederland - Oekraïne eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal Nederland - Oekraïne eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Live: Nederland - Oekraïne (EK voetbal)

NOS EK Voetbal Nederland - Oekraïne eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf 20:00 uur de voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van Nederland - Oekraïne vanuit de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. ThuiswedstrijdNederland opent het EK met een wedstrijd tegen Oekraïne. Een echte thuiswedstrijd, want op het eindtoernooi in elf verschillende landen hebben wij ook een speelstad. Alle groepsduels van Oranje zijn in de Johan Cruijff Arena. StadionTom Egbers blikt vanaf 20:00 uur met analisten Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart vanuit het stadion vooruit op de wedstrijd. Zij zijn er ook in de rust en na afloop voor de analyse. HilversumVerder is er voor en na de wedstrijd een uitzending vanuit Hilversum, waar Sjoerd van Ramshorst en Henry Schut in NOS Studio Europa met Frank Lammers, Kenneth Perez en Theo Jansen naar de wedstrijd kijken. InterviewsOranjewatcher Jeroen Stekelenburg interviewt bondscoach Frank de Boer en de spelers. Groep CDe andere landen in Groep C zijn Oostenrijk en Noord-Macedonië, die eerder op deze zondagavond om 18:00 uur tegen elkaar spelen. Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf 20:00 uur de voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van Nederland - Oekraïne vanuit de Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

Thuiswedstrijd
Nederland opent het EK met een wedstrijd tegen Oekraïne. Een echte thuiswedstrijd, want op het eindtoernooi in elf verschillende landen hebben wij ook een speelstad. Alle groepsduels van Oranje zijn in de Johan Cruijff Arena.

Stadion
Tom Egbers blikt vanaf 20:00 uur met analisten Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart vanuit het stadion vooruit op de wedstrijd. Zij zijn er ook in de rust en na afloop voor de analyse.

Hilversum
Verder is er voor en na de wedstrijd een uitzending vanuit Hilversum, waar Sjoerd van Ramshorst en Henry Schut in NOS Studio Europa met Frank Lammers, Kenneth Perez en Theo Jansen naar de wedstrijd kijken.

Interviews
Oranjewatcher Jeroen Stekelenburg interviewt bondscoach Frank de Boer en de spelers.

Groep C
De andere landen in Groep C zijn Oostenrijk en Noord-Macedonië, die eerder op deze zondagavond om 18:00 uur tegen elkaar spelen.

Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op NOS EK Voetbal Nederland - Oekraïne eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier