The Singapore Grip gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Singapore Grip gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: The Singapore Grip

The Singapore Grip gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is de Britse historische dramaserie The Singapore Grip elke zondag rond 22:55 uur te zien op NPO 2. Luxe levenDe serie gaat over rubberbaron Walter Blackett die met zijn gezin een luxeleven leidt in het Singapore van 1941, waar het oorlogsgeweld in Europa ver weg lijkt. GreepNu zijn zakenpartner een dagje ouder wordt, wil Walter zijn greep op het bedrijf verstevigen. DriehoeksverhoudingDe zoon van Walters zakenpartner, Matthew Webb, raakt verwikkeld in een driehoeksverhouding met Walters dochter en een mysterieuze Chinese vrouw. Intussen dreigt een Japanse invasie. Bekijk trailer Luizenmoeder - De Film (vanaf 28 juli in de bioscoop) Bekijk deze video » Bon Bini: Judeska in da house 5 juni opnieuw in de bioscoop te zien (video) Bekijk deze video » Bekijk de officiële trailer: Sex/Life vanaf 25 juni op Netflix Bekijk deze video »
Uitzending :
The Singapore Grip gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf vanavond is de Britse historische dramaserie The Singapore Grip elke zondag rond 22:55 uur te zien op NPO 2.

Luxe leven
De serie gaat over rubberbaron Walter Blackett die met zijn gezin een luxeleven leidt in het Singapore van 1941, waar het oorlogsgeweld in Europa ver weg lijkt.

Greep
Nu zijn zakenpartner een dagje ouder wordt, wil Walter zijn greep op het bedrijf verstevigen.

Driehoeksverhouding
De zoon van Walters zakenpartner, Matthew Webb, raakt verwikkeld in een driehoeksverhouding met Walters dochter en een mysterieuze Chinese vrouw. Intussen dreigt een Japanse invasie.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Singapore Grip gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier