De Oranjezomer: Hélène onthult dat vliegtuigje stunt van programma is

De Oranjezomer: Hélène onthult dat vliegtuigje stunt van programma is

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van . Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em>: Hélène onthult dat vliegtuigje stunt van programma is Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van . Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Hélène Hendriks doet een flinke onthulling in de uitzending van De Oranjezomer: Het vliegtuig boven het trainingsveld is een stunt van het programma. Hélène verklaart: "Je moet toch iets doen om dichterbij de spelers te komen!" Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hélène Hendriks doet een flinke onthulling in de uitzending van De Oranjezomer: Het vliegtuig boven het trainingsveld is een stunt van het programma. Hélène verklaart: "Je moet toch iets doen om dichterbij de spelers te komen!"

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer: Hélène onthult dat vliegtuigje stunt van programma is of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier