Bekijk Oranje Prank op Wolter Kroes van StukTV: "Wie gaat dit opruimen?"

Bekijk Oranje Prank op Wolter Kroes van StukTV: "Wie gaat dit opruimen?"

Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden).

In de serie Straat op Stelten zetten de jongens van StukTV iedere aflevering een compleet willekeurige straat op zijn kop. Zonder dat de bewoners het zien aankomen, versiert TeamSTUK de Oranjestraat helemaal oranje. Ook halen Giel, Stefan en Thomas een prank uit met Wolter Kroes. Bekijk de hele aflevering hieronder en de prank vanaf 11:00 minuten.

Bekijk <em>Oranje Prank</em> op <em>Wolter Kroes</em> van <em>StukTV</em>: &quot;Wie gaat dit opruimen?&quot; Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden). In de serie Straat op Stelten zetten de jongens van StukTV iedere aflevering een compleet willekeurige straat op zijn kop. Zonder dat de bewoners het zien aankomen, versiert TeamSTUK de Oranjestraat helemaal oranje. Ook halen Giel, Stefan en Thomas een prank uit met Wolter Kroes. Bekijk de hele aflevering hieronder en de prank vanaf 11:00 minuten. Bekijk ook Videoclip: André Hazes - Wij Zijn Oranje (EK 2021) Bekijk deze video » Zien: Wolter Kroes krijgt Jort Kelder aan het zingen met 'Viva Hollandia' Bekijk deze video »
Entertainment :
Bekijk Oranje Prank op Wolter Kroes van StukTV: "Wie gaat dit opruimen?"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk Oranje Prank op Wolter Kroes van StukTV: "Wie gaat dit opruimen?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier