Memphis Depay over elftal: ''Andere generatie dan we gewend zijn''

Memphis Depay over elftal: ''Andere generatie dan we gewend zijn''

Het EK is van start gegaan en vanavond is het de beurt van Nederland. In de Johan Cruijf Arena in Amsterdam zullen ze gaan spelen tegen Oekraïne. OnsOranje geeft een uniek kijkje achter de schermen. Zo vertelt Memphis Depay over het huidige Nederlandse elftal.

Bekijk hieronder de video.

<em>Memphis Depay</em> over elftal: ''Andere generatie dan we gewend zijn'' Het EK is van start gegaan en vanavond is het de beurt van Nederland. In de Johan Cruijf Arena in Amsterdam zullen ze gaan spelen tegen Oekraïne. OnsOranje geeft een uniek kijkje achter de schermen. Zo vertelt Memphis Depay over het huidige Nederlandse elftal. Bekijk hieronder de video. Bekijk ook Video: deze aanvallers zitten in de definitieve selectie voor het EK 2021 Bekijk deze video » Op1 gemist? Dit zijn de mooiste Oranje herinneringen door de jaren heen Bekijk deze video » Frank de Boer maakt in persconferentie bekend welke keeper speelt tijdens EK Bekijk deze video »
Voetbal :
Memphis Depay over elftal: ''Andere generatie dan we gewend zijn''


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Memphis Depay over elftal: ''Andere generatie dan we gewend zijn'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier