Bondscoach Kasper Hjulmand over Christian Eriksen: "Dan is voetbal zinloos"

Bondscoach Kasper Hjulmand over Christian Eriksen: "Dan is voetbal zinloos"

Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden).

De Deense voetballer Christian Eriksen zakte gisteren (12 juni) ineens in elkaar tijdens de Ek-wedstrijd Denemarken - Finland. Dezelfde dag werd hij weer wakker en kon hij weer praten. Dat meldde zijn manager en de Deense voetbalbond. Ook de Deense bondscoach Kasper Hjulmand was erg geschrokken. Bekijk de NOS Jeugdjournaal-video hieronder.

Lees verder onder de video.

Bondscoach <em>Kasper Hjulmand</em> over <em>Christian Eriksen</em>: &quot;Dan is voetbal zinloos&quot; Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden). De Deense voetballer Christian Eriksen zakte gisteren (12 juni) ineens in elkaar tijdens de Ek-wedstrijd Denemarken - Finland. Dezelfde dag werd hij weer wakker en kon hij weer praten. Dat meldde zijn manager en de Deense voetbalbond. Ook de Deense bondscoach Kasper Hjulmand was erg geschrokken. Bekijk de NOS Jeugdjournaal-video hieronder. Lees verder onder de video. Oorzaak onduidelijkDe bondscoach laat na de wedstrijd weten dat hij erg geschrokken was en vertelt dat als zoiets gebeurt dat voetbal dan zinloos is. "Wat er precies met Eriksen aan de hand was, is nog niet duidelijk", aldus het NOS Jeugdjournaal. Bekijk ook HEFTIGE BEELDEN: Christian Eriksen valt neer tijdens EK-duel Denemarken - Finland Bekijk deze video » Frits Huffnagel over incident Christian Eriksen: ''Ik zag heel veel huilende mensen'' Bekijk deze video »
Sport :
Bondscoach Kasper Hjulmand over Christian Eriksen: "Dan is voetbal zinloos"

Oorzaak onduidelijk
De bondscoach laat na de wedstrijd weten dat hij erg geschrokken was en vertelt dat als zoiets gebeurt dat voetbal dan zinloos is. "Wat er precies met Eriksen aan de hand was, is nog niet duidelijk", aldus het NOS Jeugdjournaal.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bondscoach Kasper Hjulmand over Christian Eriksen: "Dan is voetbal zinloos" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier