Christian Eriksen reageert in groepsapp: ''Ik wil snel weer terugkeren''

Christian Eriksen reageert in groepsapp: ''Ik wil snel weer terugkeren''

Dat was even flink schrikken gisteren tijdens de EK-wedstrijd Denemarken tegen Finland. De Deense speler Christian Eriksen zakte op het veld namelijk in elkaar.

Groepsapp
Op het veld moest hij gereanimeerd worden. Later werd bekend dat hij in het ziekenhuis stabiel was. Inmiddels heeft de voetballer alweer in de groepsapp van zijn ploeg laten weten dat het goed met hem gaat en dat hij graag weer het veld op gaat.

Bekijk hieronder de video van NOS Stories.

<em>Christian Eriksen</em> reageert in groepsapp: ''Ik wil snel weer terugkeren'' Dat was even flink schrikken gisteren tijdens de EK-wedstrijd Denemarken tegen Finland. De Deense speler Christian Eriksen zakte op het veld namelijk in elkaar. GroepsappOp het veld moest hij gereanimeerd worden. Later werd bekend dat hij in het ziekenhuis stabiel was. Inmiddels heeft de voetballer alweer in de groepsapp van zijn ploeg laten weten dat het goed met hem gaat en dat hij graag weer het veld op gaat. Bekijk hieronder de video van NOS Stories. Bekijk ook Erwin van de Looi over Jong Oranje - Duitsland: "Wordt een leuke wedstrijd" (video) Bekijk deze video » Zien: dit is de berg afval die is achtergelaten in Vondelpark dit weekend Bekijk deze video » Video: je mag deze zomer je mondkap thuislaten als je naar een festival gaat Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Christian Eriksen reageert in groepsapp: ''Ik wil snel weer terugkeren'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier