Video: Frans Duijts over zijn echte voornaam en nummer Frans Duits

Video: Frans Duijts over zijn echte voornaam en nummer Frans Duits

Frans Duijts gaat lekker met rapper Donnie met de nummers Frans Duits en het EK-nummer Leeuwendans. Milou van NOS Jeugdjournaal ging bij hem langs om er meer over te horen. Hoe komt hij eigenlijk aan zijn naam? En welke taal spreekt hij het best? Je hoort het in deze video waarin Frans Duijts de kijkersvragen beantwoordt.

Video: <em>Frans Duijts</em> over zijn echte voornaam en nummer <em>Frans Duits</em> Frans Duijts gaat lekker met rapper Donnie met de nummers Frans Duits en het EK-nummer Leeuwendans. Milou van NOS Jeugdjournaal ging bij hem langs om er meer over te horen. Hoe komt hij eigenlijk aan zijn naam? En welke taal spreekt hij het best? Je hoort het in deze video waarin Frans Duijts de kijkersvragen beantwoordt. Bekijk ook Zien: EK-versie van de hit 'Frans Duits' Bekijk deze video » Videoclip: Frans Duijts & Donnie – De Leeuwendans (EK 2021) Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Frans Duijts over zijn echte voornaam en nummer Frans Duits


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Frans Duijts over zijn echte voornaam en nummer Frans Duits of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier