Zien: Zo denken Hagenezen over de wedstrijd Nederland - Oekraïne

Zien: Zo denken Hagenezen over de wedstrijd Nederland - Oekraïne

De EK-fans in de mooiste oranje straat van Nederland geven de voorspelling voor de EK-wedstrijd Nederland-Oekraïne, die in de Arena wordt gehouden. Zie de SBS6-video met verschillende Hagenezen over de wedstrijd van vanavond. Onder andere de standen 3-1, 4-1 en 2-1 komen voorbij.

Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden).

Zien: Zo denken <em>Hagenezen</em> over de wedstrijd <em>Nederland - Oekraïne</em> De EK-fans in de mooiste oranje straat van Nederland geven de voorspelling voor de EK-wedstrijd Nederland-Oekraïne, die in de Arena wordt gehouden. Zie de SBS6-video met verschillende Hagenezen over de wedstrijd van vanavond. Onder andere de standen 3-1, 4-1 en 2-1 komen voorbij. Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden). Bekijk ook 10 voor Taal: Harm Edens ziet Jurre Geluk graag falen tijdens tongbreker Bekijk deze video » Video: Jan zingt het volkslied alvast in aanloop naar EK Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Zo denken Hagenezen over de wedstrijd Nederland - Oekraïne of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier