Bekijk vakantievlog Kim Kötter: "Op reis met z’n allen"

Bekijk vakantievlog Kim Kötter: "Op reis met z’n allen"

Kim Kötter deelde vrijdag een vakantievlog op haar YouTube-kanaal. Hierin is te zien hoe ze met haar gezin geniet van mooi weer en lekker eten. Voor het eerst gaat haar jongste zoontje mee op reis. Een potje tennis en een bezoekje aan het strand mogen niet ontbreken. Bekijk de vakantievlog van Kim Kötter hieronder.

Bekijk vakantievlog <em>Kim Kötter</em>: &quot;Op reis met z’n allen&quot; Kim Kötter deelde vrijdag een vakantievlog op haar YouTube-kanaal. Hierin is te zien hoe ze met haar gezin geniet van mooi weer en lekker eten. Voor het eerst gaat haar jongste zoontje mee op reis. Een potje tennis en een bezoekje aan het strand mogen niet ontbreken. Bekijk de vakantievlog van Kim Kötter hieronder. Bekijk ook Video: Kim Kötter in tranen om verhaal van Chimène in Vier Handen Op Eén Buik Bekijk deze video » Kim Kötter over haar eigen boek: "Ik vind het heel spannend" (vlog) Bekijk deze video »
Show :
Bekijk vakantievlog Kim Kötter: "Op reis met z’n allen"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk vakantievlog Kim Kötter: "Op reis met z’n allen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier