Zien: Shelly Sterk vertelt Jim Bakkum dat ze verliefd op hem was: "Heel ongemakkelijk"

Zien: Shelly Sterk vertelt Jim Bakkum dat ze verliefd op hem was: "Heel ongemakkelijk"

Shelly Sterk is sinds 2019 trotse moeder van haar zoontje Jake. Samen met Mark Ebing vormt ze een mooi gezin. Toch biecht de actrice op de radio bij NPO 3 FM op dat ze verliefd was op Jim Bakkum. Shelly vertelde dat ook een keer aan Jim zelf. Dit zorgde voor een akward moment tussen de twee.

Pijnlijke stilte
"Ik ben dan een sukkel die dat dan gaat opbiechten. Jim kan daar niks op terug zeggen. Ik vond het heel ongemakkelijk. Ik dacht echt waarom heb ik dit hardop gezegd, doe niet zo dom." Bekijk het radio-fragment met Shelly over haar crush voor Jim hieronder.

Zien: <em>Shelly Sterk</em> vertelt <em>Jim Bakkum</em> dat ze verliefd op hem was: &quot;Heel ongemakkelijk&quot; Shelly Sterk is sinds 2019 trotse moeder van haar zoontje Jake. Samen met Mark Ebing vormt ze een mooi gezin. Toch biecht de actrice op de radio bij NPO 3 FM op dat ze verliefd was op Jim Bakkum. Shelly vertelde dat ook een keer aan Jim zelf. Dit zorgde voor een akward moment tussen de twee. Pijnlijke stilte"Ik ben dan een sukkel die dat dan gaat opbiechten. Jim kan daar niks op terug zeggen. Ik vond het heel ongemakkelijk. Ik dacht echt waarom heb ik dit hardop gezegd, doe niet zo dom." Bekijk het radio-fragment met Shelly over haar crush voor Jim hieronder. Bekijk ook Jim Bakkum over nieuwe theatershow: ''Een droom die uitkomt'' Bekijk deze video » Jim Bakkum plaagt Melissa Drost op de set van Liefde Zonder Grenzen: "Mag ik ook?" Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Shelly Sterk vertelt Jim Bakkum dat ze verliefd op hem was: "Heel ongemakkelijk"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Shelly Sterk vertelt Jim Bakkum dat ze verliefd op hem was: "Heel ongemakkelijk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier