Video: Dit is de tegenstander van Oranje vanavond Nederland – Oekraïne

Video: Dit is de tegenstander van Oranje vanavond Nederland – Oekraïne

Vanavond speelt het Nederlands elftal zijn eerste wedstijd op dit EK. De tegenstander is Oekraïne onder leiding van bondscoach Andriy Shevchenko. Oekraïne staat 24ste op de FIFA wereldranglijst, dat is acht plaatsen lager dan het Nederlands elftal (16e plek). Het is voor de geel-blauwen pas de derde keer dat ze meedoen aan het EK, ze kwamen nog nooit verder dan de eerste ronde van het toernooi.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder.

Video: Dit is de <em>tegenstander</em> van Oranje vanavond <em>Nederland – Oekraïne</em> Vanavond speelt het Nederlands elftal zijn eerste wedstijd op dit EK. De tegenstander is Oekraïne onder leiding van bondscoach Andriy Shevchenko. Oekraïne staat 24ste op de FIFA wereldranglijst, dat is acht plaatsen lager dan het Nederlands elftal (16e plek). Het is voor de geel-blauwen pas de derde keer dat ze meedoen aan het EK, ze kwamen nog nooit verder dan de eerste ronde van het toernooi. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder. Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden). Bekijk ook Zien: 16-jarige Milan is ballenjongen voor Oekraïne: "Oranje gaat winnen" Bekijk deze video » Zien: Ideale elftal opstelling van Rinus Israël voor Nederland-Oekraïne Bekijk deze video »
Voetbal :
Video: Dit is de tegenstander van Oranje vanavond Nederland – Oekraïne

Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden).


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Dit is de tegenstander van Oranje vanavond Nederland – Oekraïne of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier