Video: Run op reanimatiecursussen in Nederland na drama Christian Eriksen

Video: Run op reanimatiecursussen in Nederland na drama Christian Eriksen

De EK-wedstrijd tussen Denemarken en Finland ging op een heftige manier van start. De Deense speler Christian Eriksen zakte tijdens de thuiswedstrijd in elkaar. Vandaag maakte de Deense voetbalbond bekend dat de toestand van de voetballer stabiel en buiten levensgevaar is. In Nederland is er sinds vanochtend een run op reanimatiecursussen: “Na gisteren viel voor mij het kwartje, je doet het altijd goed soms iets beter”

Tekst gaat verder onder de video

Video: Run op <em>reanimatiecursussen</em> in Nederland na drama <em>Christian Eriksen</em> De EK-wedstrijd tussen Denemarken en Finland ging op een heftige manier van start. De Deense speler Christian Eriksen zakte tijdens de thuiswedstrijd in elkaar. Vandaag maakte de Deense voetbalbond bekend dat de toestand van de voetballer stabiel en buiten levensgevaar is. In Nederland is er sinds vanochtend een run op reanimatiecursussen: “Na gisteren viel voor mij het kwartje, je doet het altijd goed soms iets beter” Tekst gaat verder onder de video GroepsappOp het veld moest Christian Eriksen gisteren gereanimeerd worden. Later werd bekend dat hij in het ziekenhuis stabiel was. Inmiddels heeft de voetballer alweer in de groepsapp van zijn ploeg laten weten dat het goed met hem gaat en dat hij graag weer het veld op gaat. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Bondscoach Kasper Hjulmand over Christian Eriksen: "Dan is voetbal zinloos" Bekijk deze video » Christian Eriksen reageert in groepsapp: ''Ik wil snel weer terugkeren'' Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Groepsapp
Op het veld moest Christian Eriksen gisteren gereanimeerd worden. Later werd bekend dat hij in het ziekenhuis stabiel was. Inmiddels heeft de voetballer alweer in de groepsapp van zijn ploeg laten weten dat het goed met hem gaat en dat hij graag weer het veld op gaat.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Run op reanimatiecursussen in Nederland na drama Christian Eriksen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier