Zien: Oranjestraat is klaar voor EK: “Hangt voor twintig kilometer aan vlaggetjes”

Zien: Oranjestraat is klaar voor EK: “Hangt voor twintig kilometer aan vlaggetjes”

Vanavond speelt het Nederlands elftal om 21:00 uur zijn eerste wedstijd op het EK voetbal. In aanloop naar het duel tegen Oekraïne gaat Telegraaf-verslaggever Karlijn Bernoster langs in een echte ‘Oranjestraat’. In de Damasstraat in Den Haag hangt voor 22 kilometer aan vlaggetjes. De bewoners zijn dus al helemaal in de stemming.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Zien: <em>Oranjestraat</em> is klaar voor EK: “Hangt voor <em>twintig kilometer</em> aan vlaggetjes” Vanavond speelt het Nederlands elftal om 21:00 uur zijn eerste wedstijd op het EK voetbal. In aanloop naar het duel tegen Oekraïne gaat Telegraaf-verslaggever Karlijn Bernoster langs in een echte ‘Oranjestraat’. In de Damasstraat in Den Haag hangt voor 22 kilometer aan vlaggetjes. De bewoners zijn dus al helemaal in de stemming. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden). Bekijk ook Samenvatting Nederland - Oekraïne (EK voetbal) Bekijk deze video » Zien: Zo denken Hagenezen over de wedstrijd Nederland - Oekraïne Bekijk deze video » Video: Dit is de tegenstander van Oranje vanavond Nederland – Oekraïne Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Oranjestraat is klaar voor EK: “Hangt voor twintig kilometer aan vlaggetjes”

Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden).


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Oranjestraat is klaar voor EK: “Hangt voor twintig kilometer aan vlaggetjes” of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier