Video: Jesse Lingard kijkt Engeland – Kroatië in pub samen met fans

Video: Jesse Lingard kijkt Engeland – Kroatië in pub samen met fans

De Engelse voetballer Jesse Lingard doorliep een goed seizoen bij West Ham United, maar zit helaas niet bij de selectie van bondscoach Gareth Southgate. Dat is natuurlijk enorm balen voor Lingard, maar dat betekent niet dat hij geen plezier kan hebben dit EK. De voetballer van West Ham was vandaag namelijk met zonnebril en vissershoedje te vinden in London om de nationale ploeg aan te moedigen.

Bekijk de video van ESPN FC hieronder.

Video: Jesse Lingard kijkt <em>Engeland – Kroatië</em> in pub samen met fans De Engelse voetballer Jesse Lingard doorliep een goed seizoen bij West Ham United, maar zit helaas niet bij de selectie van bondscoach Gareth Southgate. Dat is natuurlijk enorm balen voor Lingard, maar dat betekent niet dat hij geen plezier kan hebben dit EK. De voetballer van West Ham was vandaag namelijk met zonnebril en vissershoedje te vinden in London om de nationale ploeg aan te moedigen. Bekijk de video van ESPN FC hieronder. Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden). Bekijk ook Live stream Engeland - Kroatië (EK voetbal, groep D) Bekijk deze video » Samenvatting Engeland - Kroatië (EK voetbal, groep D) Bekijk deze video »
Voetbal :
Video: Jesse Lingard kijkt Engeland – Kroatië in pub samen met fans

Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden).


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Jesse Lingard kijkt Engeland – Kroatië in pub samen met fans of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier