Zien: Rico Verhoeven haalt grap uit bij Jandino Asporaat tijdens barbeque

Zien: Rico Verhoeven haalt grap uit bij Jandino Asporaat tijdens barbeque

Op Instagram deelt Kickbokser Rico Verhoeven een video waarin hij een grap uithaalt bij zijn vriend Jandino Asporaat. De twee waren gisteren nietsvermoedend aan het barbecueën tot dat Rico Verhoeven het op zijn heupen kreeg. Verhoeven pakt een bus slagroom en spuit deze leeg op het hoofd van Jandino, dat leverde natuurlijk hilarische beelden op.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Rico Verhoeven</em> haalt grap uit bij <em>Jandino Asporaat</em> tijdens barbeque Op Instagram deelt Kickbokser Rico Verhoeven een video waarin hij een grap uithaalt bij zijn vriend Jandino Asporaat. De twee waren gisteren nietsvermoedend aan het barbecueën tot dat Rico Verhoeven het op zijn heupen kreeg. Verhoeven pakt een bus slagroom en spuit deze leeg op het hoofd van Jandino, dat leverde natuurlijk hilarische beelden op. Tekst gaat verder onder de video. Goed nieuws voor JandinoToen de komedie Bon Bini: Judeska in da house in de bioscoop draaide moest de film ineens stoppen vanwege corona. Jandino is ontzettend blij want zijn film is binnenkort weer te zien in alle bioscopen in Nederland. Bekijk het Instagram-bericht van Rico Verhoeven hierboven. Bekijk ook Judeska gaat live met Rico Verhoeven: "Wie is die lekkere jongen?" Bekijk deze video » Video: is Naomy nieuwe vriendin Rico Verhoeven? Bekijk deze video » Bekijk beelden van acterende Rico Verhoeven als actieheld Bekijk deze video »

Goed nieuws voor Jandino
Toen de komedie Bon Bini: Judeska in da house in de bioscoop draaide moest de film ineens stoppen vanwege corona. Jandino is ontzettend blij want zijn film is binnenkort weer te zien in alle bioscopen in Nederland.

Bekijk het Instagram-bericht van Rico Verhoeven hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV