Video: Campinggasten zagen dodelijk sloepongeluk van dichtbij gebeuren

Video: Campinggasten zagen dodelijk sloepongeluk van dichtbij gebeuren

Bij een bootongeluk op het Nuldernauw is gister een minderjarige jongen overleden, nadat hij bekneld raakte in de schroef van een boot. Campinggasten zagen meerdere politieboten aanvaren en besloten gelijk te helpen. Volgens één van de gasten was het heftig om te zien, ze leven enorm mee met de nabestaande van het slachtoffer.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

<em>Video</em>: Campinggasten zagen <em>dodelijk sloepongeluk</em> van dichtbij gebeuren Bij een bootongeluk op het Nuldernauw is gister een minderjarige jongen overleden, nadat hij bekneld raakte in de schroef van een boot. Campinggasten zagen meerdere politieboten aanvaren en besloten gelijk te helpen. Volgens één van de gasten was het heftig om te zien, ze leven enorm mee met de nabestaande van het slachtoffer. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Heftige beelden: Drie doden na bootongeluk in Venetië Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Campinggasten zagen dodelijk sloepongeluk van dichtbij gebeuren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier