Zien: Nederlandse vrouwen verslaan Duitsland tijdens finale EK hockey

Zien: Nederlandse vrouwen verslaan Duitsland tijdens finale EK hockey

De Nederlandse hockeydames hebben in navolging van de heren gisteren het Europees kampioenschap binnen weten te slepen. De dames wonnen na een spannende wedstrijd met 2-0 van Duitsland. De Nederlandse hockeydames zijn door de overwinning vandaag voor de elfde keer Europees kampioen geworden.

Bekijk de video van van het NOS Jeugdjournaal hieronder.

Zien: <em>Nederlandse vrouwen</em> verslaan Duitsland tijdens finale <em>EK hockey</em> De Nederlandse hockeydames hebben in navolging van de heren gisteren het Europees kampioenschap binnen weten te slepen. De dames wonnen na een spannende wedstrijd met 2-0 van Duitsland. De Nederlandse hockeydames zijn door de overwinning vandaag voor de elfde keer Europees kampioen geworden. Bekijk de video van van het NOS Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Samenvatting EK hockey: Nederlandse mannen winnen EK na shoot-out van Duitsland Bekijk deze video » Samenvatting EK hockey: Nederlandse dames worden na heren ook Europees kampioen Bekijk deze video »
Sport :
Zien: Nederlandse vrouwen verslaan Duitsland tijdens finale EK hockey


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Nederlandse vrouwen verslaan Duitsland tijdens finale EK hockey of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier