Bijzondere beelden: Visser overleeft dertig seconden in bek van walvis

Bijzondere beelden: Visser overleeft dertig seconden in bek van walvis

Een Amerikaanse kreeftenvisser kreeg de schrik van zijn leven. Tijdens een duik voor zijn werk werd hij ineens opgeslokt door een reuze bultrugwalvis. Opgeslokt door een bultrugwalvis. Dit alles gebeurde vorige week voor de kust bij Boston, de visser zelf is blij dat hij het nog na vertellen.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder.

Bijzondere beelden: Visser overleeft dertig seconden in bek van walvis Een Amerikaanse kreeftenvisser kreeg de schrik van zijn leven. Tijdens een duik voor zijn werk werd hij ineens opgeslokt door een reuze bultrugwalvis. Opgeslokt door een bultrugwalvis. Dit alles gebeurde vorige week voor de kust bij Boston, de visser zelf is blij dat hij het nog na vertellen. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Video: man slaat overboord na aanvaring walvis Zuid-Afrika Bekijk deze video » Zien: verdwaalde walvis zit vast in sluis in de Theems Bekijk deze video »
Nieuws :
Bijzondere beelden: Visser overleeft dertig seconden in bek van walvis


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bijzondere beelden: Visser overleeft dertig seconden in bek van walvis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier