Dick Advocaat in De Oranjezomer: "René deed niks als voetballer"

Dick Advocaat in De Oranjezomer: "René deed niks als voetballer"

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van zondag 13 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Dick Advocaat in <em>De Oranjezomer</em>: &quot;René deed niks als voetballer&quot; Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van zondag 13 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Dick Advocaat heeft het over de voetballer René van der Gijp: "Ik kreeg nooit de bal mee van René. Drie paar schoenen per jaar meer er doorheen. Hij deed helemaal niks." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Dick Advocaat heeft het over de voetballer René van der Gijp: "Ik kreeg nooit de bal mee van René. Drie paar schoenen per jaar meer er doorheen. Hij deed helemaal niks."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dick Advocaat in De Oranjezomer: "René deed niks als voetballer" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier