Uitstel Van Executie gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Uitstel Van Executie gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Start herhalingen: Uitstel Van Executie

Uitstel Van Executie gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond herhaalt RTL 4 elke zondag rond 21:25 uur een aflevering van Uitstel van Executie, waarin mensen worden geholpen die van hun hypotheekverstrekker hebben vernomen dat hun huis op een veiling zal worden verkocht. VeilinghamerMartijn Krabbé en zijn team met een makelaar, een bouwadviseur en een professionele budgetcoach zetten alles op alles om deze mensen weer licht in die donkere tunnel te bieden. Ze worden ingezet om de wanhopige huizenbezitter te behoeden voor de genadeloze veilinghamer en enorme financiële schade. OngevalIn deze aflevering het verhaal van Ankie. Zij verloor tijdens een vakantie in 2014 door een noodlottig ongeval haar man, Paul. Ankie bleef met hun twee jonge kinderen en veel financiële zorgen achter. Hun huis in Lopik kan ze alleen niet betalen, maar het lukt haar ook niet het te verkopen. Kinderen kopen een huis: "We zoeken een laag raam voor onze blinde hond" Bekijk deze video » Zien: Meiden willen niet bij stinkende jongens op kamer (Kinderen kopen een huis) Bekijk deze video » Kinderen hebben veel eisen in Kinderen kopen een huis: "Zes slaapkamers" Bekijk deze video »
Uitzending :
Uitstel Van Executie gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf vanavond herhaalt RTL 4 elke zondag rond 21:25 uur een aflevering van Uitstel van Executie, waarin mensen worden geholpen die van hun hypotheekverstrekker hebben vernomen dat hun huis op een veiling zal worden verkocht.

Veilinghamer
Martijn Krabbé en zijn team met een makelaar, een bouwadviseur en een professionele budgetcoach zetten alles op alles om deze mensen weer licht in die donkere tunnel te bieden. Ze worden ingezet om de wanhopige huizenbezitter te behoeden voor de genadeloze veilinghamer en enorme financiële schade.

Ongeval
In deze aflevering het verhaal van Ankie. Zij verloor tijdens een vakantie in 2014 door een noodlottig ongeval haar man, Paul. Ankie bleef met hun twee jonge kinderen en veel financiële zorgen achter. Hun huis in Lopik kan ze alleen niet betalen, maar het lukt haar ook niet het te verkopen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Uitstel van Executie

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Uitstel Van Executie gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier