De Oranjezomer: Hélène Hendriks wordt live op tv afgeleid door supporters

De Oranjezomer: Hélène Hendriks wordt live op tv afgeleid door supporters

Tijdens het analyseren van de wedstrijd Nederland - Oekraïne bij de Amsterdam Arena wordt Hélène Hendriks enigszins afgeleid door feestende Oranjesupporters, die ze vervolgens de ruimte dan maar geeft.

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van zondag 13 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

De Oranjezomer: <em>Hélène Hendriks</em> wordt live op tv afgeleid door supporters Tijdens het analyseren van de wedstrijd Nederland - Oekraïne bij de Amsterdam Arena wordt Hélène Hendriks enigszins afgeleid door feestende Oranjesupporters, die ze vervolgens de ruimte dan maar geeft. Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van zondag 13 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer: Hélène Hendriks wordt live op tv afgeleid door supporters of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier