Opium op Oerol aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Opium op Oerol aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Start: Opium op Oerol

Opium op Oerol aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Opium op Oerol is ook dit jaar, bij gebrek aan een fysiek festival voor publiek, anders dan anders. Onveranderd is dat het programma de podiumkunsten en het eiland viert en daarmee de kijkers thuis voorziet in het jaarlijkse zomerse festivalgevoel. SchrijverPresentator Cornald Maas reist af naar Terschelling voor de alternatieve versie van Opium op Oerol. Hij ontvangt daar iedere dag een bekende schrijver met wie hij deze tijd beschouwt. Onder anderen Connie Palmen, Arthur Japin en Saskia Noort komen langs. OptredenAansluitend op het gesprek volgt dagelijks een optreden van Frédérique Spigt samen met Huub van der Lubbe. Verborgen verhalenVerder gaat radiopresentator en historicus Mischa Blok op zoek naar verborgen verhalen van Terschelling en verdiept chef-kok en tv-maker Yvette van Boven zich in duurzame streekgerechten. Goedemorgen Nederland: 'Negatieve coronatest geeft deze zomer toegang tot festival of concert' Bekijk deze video » Nederland denkt aan festival om einde corona te vieren: "Ronnie Flex en Maan zullen optreden" (WNL) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Opium op Oerol is ook dit jaar, bij gebrek aan een fysiek festival voor publiek, anders dan anders. Onveranderd is dat het programma de podiumkunsten en het eiland viert en daarmee de kijkers thuis voorziet in het jaarlijkse zomerse festivalgevoel.

Schrijver
Presentator Cornald Maas reist af naar Terschelling voor de alternatieve versie van Opium op Oerol. Hij ontvangt daar iedere dag een bekende schrijver met wie hij deze tijd beschouwt. Onder anderen Connie Palmen, Arthur Japin en Saskia Noort komen langs.

Optreden
Aansluitend op het gesprek volgt dagelijks een optreden van Frédérique Spigt samen met Huub van der Lubbe.

Verborgen verhalen
Verder gaat radiopresentator en historicus Mischa Blok op zoek naar verborgen verhalen van Terschelling en verdiept chef-kok en tv-maker Yvette van Boven zich in duurzame streekgerechten.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Opium op Oerol

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opium op Oerol aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier