Docu Jij bent van mij gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Jij bent van mij gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Docu: Jij bent van mij

Docu Jij bent van mij gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze documentaire over de impact van stalking vertellen slachtoffers hoe stalkers hun levens kapotmaakten. Nabestaanden delen hun verdriet nadat een geliefde het slachtoffer werd van de meest gruwelijke vorm van stalking: moord. ErvaringDe rode draad door hun verhalen is de ervaring van gitarist Harry Sacksioni, die veertig jaar lang door een vrouw werd gestalkt. Astro TVAndere slachtoffers zijn Astrid, die tien jaar werd achtervolgd door een man die een relatie met haar wilde. Daniëlle had daar ook last van. De oud-presentatrice van Astro TV kreeg van de politie te horen 'dat het erbij hoort als je op tv komt'. HümeyraOok komen de nabestaanden van Laura en Hümeyra aan het woord, die beiden werden vermoord door hun stalker. Een aware-knop hielp Laura niet toen een ex het op haar gemunt had. Hümeyra werd bij haar school doodgeschoten door haar ex-vriend, die ondanks meerdere aangiften en veroordelingen niet werd opgepakt. Zien: Dewi wordt bedreigd door ex-vriendin: "Ik wil gewoon rust" (Gestalkt) Bekijk deze video » ZIEN: Olcay Gulsen bang voor stalker in programma Gestalkt: "Opdonderen" Bekijk deze video » Gestalkt gemist? Agressieve stalker bedreigt crew met zakmes Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In deze documentaire over de impact van stalking vertellen slachtoffers hoe stalkers hun levens kapotmaakten. Nabestaanden delen hun verdriet nadat een geliefde het slachtoffer werd van de meest gruwelijke vorm van stalking: moord.

Ervaring
De rode draad door hun verhalen is de ervaring van gitarist Harry Sacksioni, die veertig jaar lang door een vrouw werd gestalkt.

Astro TV
Andere slachtoffers zijn Astrid, die tien jaar werd achtervolgd door een man die een relatie met haar wilde. Daniëlle had daar ook last van. De oud-presentatrice van Astro TV kreeg van de politie te horen 'dat het erbij hoort als je op tv komt'.

Hümeyra
Ook komen de nabestaanden van Laura en Hümeyra aan het woord, die beiden werden vermoord door hun stalker. Een aware-knop hielp Laura niet toen een ex het op haar gemunt had. Hümeyra werd bij haar school doodgeschoten door haar ex-vriend, die ondanks meerdere aangiften en veroordelingen niet werd opgepakt.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Docu Jij bent van mij gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier