Silent Witness seizoen 23 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Silent Witness seizoen 23 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: Silent Witness seizoen 23

Silent Witness seizoen 23 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is het 23ste seizoen van de Britse detectiveserie Silent Witness de komende 2,5 week op maandag tot en met donderdag rond 22:20 uur te zien op NPO 2. De serie gaat over forensisch onderzoeker Nikki en haar team. PrivéjetIn de eerste aflevering van het nieuwe seizoen stort een privéjet neer in een bos bij Londen. Aan boord zijn de oud-ambassadeur voor Amerika, de baas van een ngo, haar zoontje van elf en twee piloten. VerbandDe vriend van forensisch patholoog loog Nikki was bevriend met de ambassadeur, en zijn dood komt hard aan. In eerste instantie kan het team weinig verdachts vinden, maar als er ineens een verband blijkt te zijn met een zelfmoord, neemt de zaak een onverwachte wending. Vanavond start Silent Witness seizoen 23 bij BBC First, bekijk de trailer hier Bekijk deze video »
Uitzending :
Silent Witness seizoen 23 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf vanavond is het 23ste seizoen van de Britse detectiveserie Silent Witness de komende 2,5 week op maandag tot en met donderdag rond 22:20 uur te zien op NPO 2. De serie gaat over forensisch onderzoeker Nikki en haar team.

Privéjet
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen stort een privéjet neer in een bos bij Londen. Aan boord zijn de oud-ambassadeur voor Amerika, de baas van een ngo, haar zoontje van elf en twee piloten.

Verband
De vriend van forensisch patholoog loog Nikki was bevriend met de ambassadeur, en zijn dood komt hard aan. In eerste instantie kan het team weinig verdachts vinden, maar als er ineens een verband blijkt te zijn met een zelfmoord, neemt de zaak een onverwachte wending.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Silent Witness seizoen 23 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier