NOS EK Voetbal Spanje - Zweden eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal Spanje - Zweden eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal Spanje - Zweden eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf 20:25 uur de voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van Spanje - Zweden vanuit Sevilla, Spanje. Slechte reeksNa de winst van het EK in 2012 heeft Spanje een reeks slechte prestaties op eindtoernooien geleverd. Op het WK in 2014 was de groepsfase het eindstation en op zowel het EK van 2016 als het WK van 2018 de achtste finale. ZlatanNu heeft Spanje een talentvolle ploeg waarmee het hoge ogen kan gooien. De eerste tegenstander op het EK is Zweden, dat het zonder Zlatan Ibrahimovic moet doen. Groep ESpanje en Zweden zitten in Groep E met Polen en Slowakije. Die spelen eerder deze maandag om 18:00 uur tegen elkaar. Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf 20:25 uur de voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van Spanje - Zweden vanuit Sevilla, Spanje.

Slechte reeks
Na de winst van het EK in 2012 heeft Spanje een reeks slechte prestaties op eindtoernooien geleverd. Op het WK in 2014 was de groepsfase het eindstation en op zowel het EK van 2016 als het WK van 2018 de achtste finale.

Zlatan
Nu heeft Spanje een talentvolle ploeg waarmee het hoge ogen kan gooien. De eerste tegenstander op het EK is Zweden, dat het zonder Zlatan Ibrahimovic moet doen.

Groep E
Spanje en Zweden zitten in Groep E met Polen en Slowakije. Die spelen eerder deze maandag om 18:00 uur tegen elkaar.

Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op NOS EK Voetbal Spanje - Zweden eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier